Home Cursusprogramma

Cursusprogramma

Het recht is continu in beweging en wijzigingen in wet- en regelgeving volgen elkaar in recordtempo op. Als juridische professional is het van belang continu op de hoogte te blijven. Of misschien wilt u gewoon uw vakgebied verbreden. Een cursus van de NVRA biedt uitkomst. 

NVRA organiseert jaarlijks cursussen voor juridische professionals in uiteenlopende rechtsgebieden. De cursussen zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Bent u lid van de NVRA? Dan neemt de verenging een groot deel van de kosten voor haar rekening, omdat we veel belang hechten aan permanente educatie. Tegelijkertijd bent u na het succesvol voltooien van de cursus, verzekerd van een door diverse beroepsgroepen erkend certificaat en bijbehorende studiepunten.

Kosten

De NVRA draagt een belangrijk deel van de kosten van de cursus, zodat we prijzen laag kunnen houden. Dat maakt het zeer aantrekkelijk om tegen lage kosten toch de permanente educatie op peil te houden. Daarnaast worden de cursussen aangemeld bij de KBvG, NEVOA en andere organisaties.

Vragen/opmerkingen

De NVRA streeft ernaar haar dienstverlening zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Mocht u desondanks vragen/opmerkingen of klachten hebben over de opzet, inhoud en/of het verloop van de cursussen, dan kunt u zich wenden tot de cursuscoördinator, de heer A.D. den Boef, telefonisch bereikbaar via: 06- 21426974 of via email nvra@nvra.nl

Programma en data 2024

Dit programma zal zo snel mogelijk worden vastgesteld.

Annuleringsvoorwaarden

U kunt uw inschrijving alleen schriftelijk (via e-mail nvra@nvra.NL) annuleren. Bij annulering tot 2 weken voor aanvang van de cursus kunt u kosteloos annuleren. Indien u binnen 2 weken voor aanvang annuleert, brengen wij u een bedrag van € 50 exclusief btw) aan administratiekosten in rekening. In dat bedrag is het eventueel dan al aan u verstrekte cursusmateriaal inbegrepen. Indien u zonder berichtgeving niet op de cursus verschijnt, berekenen wij u het volledige bedrag. Bij verhindering kan een vervanger van uw inschrijving gebruikmaken.

Collegiaal aanbieder van cursussen: