Home Cursusprogramma

Cursusprogramma

Het recht is continu in beweging en wijzigingen in wet- en regelgeving volgen elkaar in recordtempo op. Als juridische professional is het van belang continu op de hoogte te blijven. Of misschien wilt u gewoon uw vakgebied verbreden. Een cursus van de NVRA biedt uitkomst. 

NVRA organiseert jaarlijks cursussen voor juridische professionals in uiteenlopende rechtsgebieden. De cursussen worden uitgevoerd door de Stichting Opleidingen NVRA (SON) en zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Bent u lid van de NVRA? Dan neemt de verenging een groot deel van de kosten voor haar rekening, omdat we veel belang hechten aan permanente educatie. Tegelijkertijd bent u na het succesvol voltooien van de cursus, verzekerd van een door diverse beroepsgroepen erkend certificaat en bijbehorende studiepunten.

Kosten

De NVRA draagt een belangrijk deel van de kosten van de cursus, zodat we prijzen laag kunnen houden. Dat maakt het zeer aantrekkelijk om tegen lage kosten toch de permanente educatie op peil te houden. Daarnaast worden de cursussen aangemeld bij de KBvG, NEVOA en andere organisaties.

Vragen/opmerkingen

De Stichting Opleidingen NVRA streeft ernaar haar dienstverlening zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Mocht u desondanks vragen/opmerkingen of klachten hebben over de opzet, inhoud en/of het verloop van de cursussen, dan kunt u zich wenden tot de cursuscoördinator, de heer A.D. den Boef, telefonisch bereikbaar via: 06- 21426974 of via e-mail: cursussen@nvra.nl

Programma en data 2023

Donderdag 25 mei 2023 cursus arbeidsrecht.
Voor Inhoud cursus, verdere gegevens en mogelijkheid tot inschrijven, klik rechts op het agenda-item.

Vrijdag 2 juni 2023 lezing "Van invordering tot schuldhulpverlening" (aansluitend aan de NVRA-ALV)
Dit is een ‘cursus’ in de vorm van een lezing, verzorgd door André Moerman, bekend spreker en publicist over de schuldenproblematiek. Hij betitelt zijn voordracht ook als “van invordering tot schuldhulpverlening’. Kijk rechts op het agenda-item voor meer informatie en inschrijving.
Voorafgaand hieraan vindt de Algemene Vergadering (ALV) van de NVRA plaats.

Maandag 9 oktober 2023 cursus huurrecht
Voor Inhoud cursus, verdere gegevens en mogelijkheid tot inschrijven, klik rechts op het agenda-item.

Vrijdag 10 november 2023 cursus beslag- en executierecht
Nadere details over inhoud, tijdstip, locatie, kosten en PE-punten en de mogelijkheid tot inschrijven volgen.

Annuleringsvoorwaarden

U kunt uw inschrijving alleen schriftelijk (via e-mail aan cursussen@nvra.nl) annuleren. Bij annulering tot 2 weken voor aanvang van de cursus kunt u kosteloos annuleren. Indien u binnen 2 weken voor aanvang annuleert, brengen wij u een bedrag van 50 exclusief btw) aan administratiekosten in rekening. In dat bedrag is het eventueel dan al aan u verstrekte cursusmateriaal inbegrepen. Indien u zonder berichtgeving niet op de cursus verschijnt, berekenen wij u het volledige bedrag. Bij verhindering kan een vervanger van uw inschrijving gebruikmaken.

Collegiaal aanbieder van cursussen:

Agenda